Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wilde akelei, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is wijnrood en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wilde akelei.

Ben je op zoek naar Aquilegia vulgaris 'Ruby Port'? De Aquilegia vulgaris 'Ruby Port' is ook wel bekend als Wilde akelei. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Wilde akelei is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aquilegia vulgaris 'Ruby Port'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wilde akelei Wetenschappelijke naam: Aquilegia vulgaris 'Ruby Port' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aquilegia Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!