Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Akelei, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is rood+wit gevuld en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Akelei.

Ben je op zoek naar Aquilegia 'Nora Barlow'? De Aquilegia 'Nora Barlow' is ook wel bekend als Akelei. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Akelei is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aquilegia 'Nora Barlow'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Akelei Wetenschappelijke naam: Aquilegia 'Nora Barlow' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aquilegia Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Rood, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!