Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Gele kamille, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is bleekgeel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Gele kamille.

Ben je op zoek naar Anthemis x hybrida 'Sauce Hollandaise'? De Anthemis x hybrida 'Sauce Hollandaise' is ook wel bekend als Gele kamille. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Gele kamille is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Anthemis x hybrida 'Sauce Hollandaise'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Gele kamille Wetenschappelijke naam: Anthemis x hybrida 'Sauce Hollandaise' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Anthemis Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!