Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Blauwe anemoon, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is roze-rood en de bloeitijd is van ca. maart tot en met april. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 26 cm. (11-15 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plaats met volle schaduw tussen of bij bomen of struiken en een humusrijke bodem. Deze plant neemt echter ook genoegen met een meer beschaduwde standplaats en zelfs een vrij droge bodem is zelden een probleem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Blauwe anemoon.

Ben je op zoek naar Anemone blanda 'Charmer'? De Anemone blanda 'Charmer' is ook wel bekend als Blauwe anemoon. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 15 centimeter. De Blauwe anemoon is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Anemone blanda 'Charmer'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Blauwe anemoon Wetenschappelijke naam: Anemone blanda 'Charmer' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Anemone Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Rood, Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Maart, April
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!