Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Witte knoop, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn grijs en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Witte knoop.

Ben je op zoek naar Anaphalis margaritacea 'Neuschnee'? De Anaphalis margaritacea 'Neuschnee' is ook wel bekend als Witte knoop. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Witte knoop is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Anaphalis margaritacea 'Neuschnee'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Witte knoop Wetenschappelijke naam: Anaphalis margaritacea 'Neuschnee' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Anaphalis Familie: Asteraceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!