Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Spitslobbige vrouwenmantel, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Spitslobbige vrouwenmantel.

Ben je op zoek naar Alchemilla vulgaris? De Alchemilla vulgaris is ook wel bekend als Spitslobbige vrouwenmantel. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 35 centimeter. De Spitslobbige vrouwenmantel is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Alchemilla vulgaris? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Spitslobbige vrouwenmantel Wetenschappelijke naam: Alchemilla vulgaris Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Alchemilla Familie: Rosaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 35 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!