Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Fraaie vrouwenmantel, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Fraaie vrouwenmantel.

Ben je op zoek naar Alchemilla mollis? De Alchemilla mollis is ook wel bekend als Fraaie vrouwenmantel. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Fraaie vrouwenmantel is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Alchemilla mollis? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Fraaie vrouwenmantel Wetenschappelijke naam: Alchemilla mollis Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Alchemilla Familie: Rosaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!