Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kruipend zenegroen, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn bruin + groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kruipend zenegroen.

Ben je op zoek naar Ajuga reptans 'Pink Surprise'? De Ajuga reptans 'Pink Surprise' is ook wel bekend als Kruipend zenegroen. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 15 centimeter. De Kruipend zenegroen is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Ajuga reptans 'Pink Surprise'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kruipend zenegroen Wetenschappelijke naam: Ajuga reptans 'Pink Surprise' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Ajuga Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Bruin, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!