Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Voorjaarsadonis, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is helder geel en de bloeitijd is van ca. maart tot en met april. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 26 cm. (11-15 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Voorjaarsadonis.

Ben je op zoek naar Adonis vernalis? De Adonis vernalis is ook wel bekend als Voorjaarsadonis. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 20 centimeter. De Voorjaarsadonis is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Adonis vernalis? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Voorjaarsadonis Wetenschappelijke naam: Adonis vernalis Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Adonis Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Maart, April
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!