Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Duizendblad, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is abrikoos en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Duizendblad.

Ben je op zoek naar Achillea 'Hannelore Pahl'? De Achillea 'Hannelore Pahl' is ook wel bekend als Duizendblad. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Duizendblad is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Achillea 'Hannelore Pahl'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Duizendblad Wetenschappelijke naam: Achillea 'Hannelore Pahl' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Achillea Familie: Asteraceae Bloemkleur: Oranje
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!