Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Stekelnootje, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn grijsblauw en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 5 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Stekelnootje.

Ben je op zoek naar Acaena buchananii? De Acaena buchananii is ook wel bekend als Stekelnootje. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 5 centimeter. De Stekelnootje is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Acaena buchananii? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Stekelnootje Wetenschappelijke naam: Acaena buchananii Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Acaena Familie: Rosaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Blauw, Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 5 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!