Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Sneeuwbalspirea, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn geelgroen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 250 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. Heeft een opvallende bloeiwijze. Is matig verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem. Voor wat betreft de zuurgraad is ze vrij tolerant (pH = 5.5 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren. Later alleen nog maar met 'bosrand' en 'bosplanten'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Sneeuwbalspirea.

Ben je op zoek naar Physocarpus opulifolius 'Luteus'? De Physocarpus opulifolius 'Luteus' is ook wel bekend als Sneeuwbalspirea. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 250 centimeter. De Sneeuwbalspirea is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Physocarpus opulifolius 'Luteus'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Sneeuwbalspirea Wetenschappelijke naam: Physocarpus opulifolius 'Luteus' Type plant: Heester
  • Geslacht: Physocarpus Familie: Rosaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Geel, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 250 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!