Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Boerenjasmijn, familie van de Philadelphaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Heeft een opvallende bloeiwijze. Is goed verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem. Voor wat betreft de zuurgraad is ze vrij tolerant (pH = 5.5 - 8). Verlangt een plekje in de zon of halfschaduw. Deze plant is, vanwege oppervlakkige worteling of grote vocht-/voedingopname, lastig met vaste planten te combineren.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Boerenjasmijn.

Ben je op zoek naar Philadelphus 'Belle Etoile'? De Philadelphus 'Belle Etoile' is ook wel bekend als Boerenjasmijn. Deze Philadelphaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Boerenjasmijn is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Philadelphus 'Belle Etoile'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Boerenjasmijn Wetenschappelijke naam: Philadelphus 'Belle Etoile' Type plant: Heester
  • Geslacht: Philadelphus Familie: Philadelphaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!