Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Pernettya, familie van de Ericaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn glimmendgroen. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. 75 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Ook als bodembedekker te gebruiken. Is matig verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een vochtige tot natte, zure, voedselarme veengrond en een plekje in de zon of halfschaduw. Bij voorkeur niet in de volle middagzon. Deze plant is goed te combineren met 'bosrand' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Pernettya.

Ben je op zoek naar Pernettya mucronata? De Pernettya mucronata is ook wel bekend als Pernettya. Deze Ericaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 75 centimeter. De Pernettya is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Pernettya mucronata? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Pernettya Wetenschappelijke naam: Pernettya mucronata Type plant: Heester
  • Geslacht: Pernettya Familie: Ericaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Ja
  • Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur Hoogte in CM: 75 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!