Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Beverboom, familie van de Magnoliaceae. De bloemkleur is zachtroze en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn donkergroen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 450 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Is goed verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochthoudende tot vochtige, zandige bodem. Heeft een voorkeur voor zure tot neutrale grond (pH = 4.5 - 7). Zonnig, verlangt een plekje in de zon en verdraagt zomerse warmte redelijk, mits de standplaats voldoende vochthoudend is. Kan bij nachtvorst in april-mei schade oplopen. Deze plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren. Later alleen nog maar met 'bosrand' en 'bosplanten'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Beverboom.

Ben je op zoek naar Magnolia 'Heaven Scent'? De Magnolia 'Heaven Scent' is ook wel bekend als Beverboom. Deze Magnoliaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 450 centimeter. De Beverboom is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Magnolia 'Heaven Scent'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Beverboom Wetenschappelijke naam: Magnolia 'Heaven Scent' Type plant: Heester
  • Geslacht: Magnolia Familie: Magnoliaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zuur tot neutraal Hoogte in CM: 450 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!