Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wilde hortensia, familie van de Hydrangeaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Heeft een opvallende bloeiwijze. Is ruim verkrijgbaar.
Geschikt voor een soortrijke aanplant.
Bijvoorbeeld voor aanplant in windbeschutte (stads)tuinen en openbaar groen. 2. Deze plant is niet geschikt voor moeilijke standplaatsen. Vraagt een vochthoudende tot vochtige, humusrijke bodem met een zuur tot neutrale zuurgraad (pH = 5 - 7). Verlangt een plekje uit de volle zon. Dus bij voorkeur in gefilterd licht van andere planten. Deze plant is goed te combineren met 'bosrand' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wilde hortensia.

Ben je op zoek naar Hydrangea arborescens 'Annabelle'? De Hydrangea arborescens 'Annabelle' is ook wel bekend als Wilde hortensia. Deze Hydrangeaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Wilde hortensia is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Hydrangea arborescens 'Annabelle'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wilde hortensia Wetenschappelijke naam: Hydrangea arborescens 'Annabelle' Type plant: Heester
  • Geslacht: Hydrangea Familie: Hydrangeaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!