Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Clethra, familie van de Cletraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Heeft een opvallende bladkleur. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een vochtige tot natte, zure, voedselarme veengrond en een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met planten voor een 'open plaats'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Clethra.

Ben je op zoek naar Clethra alnifolia? De Clethra alnifolia is ook wel bekend als Clethra. Deze Cletraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Clethra is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Clethra alnifolia? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Clethra Wetenschappelijke naam: Clethra alnifolia Type plant: Heester
  • Geslacht: Clethra Familie: Cletraceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochtig Wintergroen: Nee Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!