Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Clematis, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is zacht blauw en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze heester is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Klimplant, ook als bodembedekker te gebruiken. Is ruim verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochthoudende tot vochtige, 'gemiddelde' bodem. Dus niet te zware of te lichte grond en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Kan bij nachtvorst in april-mei schade oplopen. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Clematis.

Ben je op zoek naar Clematis 'Mrs Robert Brydon'? De Clematis 'Mrs Robert Brydon' is ook wel bekend als Clematis. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Clematis is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Clematis 'Mrs Robert Brydon'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Clematis Wetenschappelijke naam: Clematis 'Mrs Robert Brydon' Type plant: Heester
  • Geslacht: Clematis Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!