Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Lavendelhei, familie van de Ericaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijsgroen. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een vochtige tot natte, zure, voedselarme veengrond en een plekje in de zon. Bij voorkeur niet in de volle middagzon. Deze plant is goed te combineren met 'rotstuin' planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Lavendelhei.

Ben je op zoek naar Andromeda polifolia 'Alba'? De Andromeda polifolia 'Alba' is ook wel bekend als Lavendelhei. Deze Ericaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Lavendelhei is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Andromeda polifolia 'Alba'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Lavendelhei Wetenschappelijke naam: Andromeda polifolia 'Alba' Type plant: Heester
  • Geslacht: Andromeda Familie: Ericaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!