Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Rode pavia, familie van de Hippocastanaceae. De bloemkleur is roodgeel en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 400 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een natte plaats.
Zeer geschikt voor tuinen en openbaar groen met een hoge grondwaterstand of aan de waterkant. Wenst een een vochtige tot natte, zure, humusrijke bodem en een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Rode pavia.

Ben je op zoek naar Aesculus pavia? De Aesculus pavia is ook wel bekend als Rode pavia. Deze Hippocastanaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 400 centimeter. De Rode pavia is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aesculus pavia? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Rode pavia Wetenschappelijke naam: Aesculus pavia Type plant: Heester
  • Geslacht: Aesculus Familie: Hippocastanaceae Bloemkleur: Geel, Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni
  • Vochtigheid: Vochtig Wintergroen: Nee Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur
  • Hoogte in CM: 400 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!