Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Esdoorn, familie van de Aceraceae. De bladeren zijn geelgroen. De volwassen hoogte van deze grote heester is ca. 300 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Heeft een decoratieve vorm. Is ruim verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochthoudende tot vochtige, 'gemiddelde' bodem. Dus niet te zware of te lichte grond en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Kan bij nachtvorst in april-mei schade oplopen. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Esdoorn.

Ben je op zoek naar Acer shirasawanum 'Aureum'? De Acer shirasawanum 'Aureum' is ook wel bekend als Esdoorn. Deze Aceraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 300 centimeter. De Esdoorn is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Acer shirasawanum 'Aureum'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Esdoorn Wetenschappelijke naam: Acer shirasawanum 'Aureum' Type plant: Heester
  • Familie: Aceraceae Bladkleur: Geel, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 300 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!