Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Slangenkop, familie van de Scrophulariaceae. De bloemkleur is rood+wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Van oorsprong is het een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Slangenkop.

Ben je op zoek naar Penstemon 'Scharlachk?nigin'? De Penstemon 'Scharlachk?nigin' is ook wel bekend als Slangenkop. Deze Scrophulariaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Slangenkop is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Penstemon 'Scharlachk?nigin'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Slangenkop Wetenschappelijke naam: Penstemon 'Scharlachk?nigin' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Penstemon Familie: Scrophulariaceae Bloemkleur: Rood, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!