Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zilverschildzaad, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 10 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. Deze tweejarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Is goed te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog wordt. Als daaraan wordt voldaan is ze ook geschikt voor potten en bloembakken. Goed te gebruiken als perkplant. Laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Zilverschildzaad.

Ben je op zoek naar Lobularia maritima 'Snowcloth'? De Lobularia maritima 'Snowcloth' is ook wel bekend als Zilverschildzaad. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 10 centimeter. De Zilverschildzaad is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Lobularia maritima 'Snowcloth'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Zilverschildzaad Wetenschappelijke naam: Lobularia maritima 'Snowcloth' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Lobularia Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 10 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!