Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Tuinlobelia, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 17 cm. (36 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. Deze tweejarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Is goed te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog wordt. Als daaraan wordt voldaan is ze ook geschikt voor potten en bloembakken. Goed te gebruiken als perkplant. Laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Tuinlobelia.

Ben je op zoek naar Lobelia erinus 'Blue Moon'? De Lobelia erinus 'Blue Moon' is ook wel bekend als Tuinlobelia. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 15 centimeter. De Tuinlobelia is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Lobelia erinus 'Blue Moon'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Tuinlobelia Wetenschappelijke naam: Lobelia erinus 'Blue Moon' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Lobelia Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!