Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Slangenkruid, familie van de Boraginaceae. De bloemkleur is zachtblauw en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met ?. De bladeren zijn groengrijs en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Korte periodes van droogte verdraagt ze prima. Natte periodes daarentegen niet. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Slangenkruid.

Ben je op zoek naar Echium vulgare 'Blue Bedder'? De Echium vulgare 'Blue Bedder' is ook wel bekend als Slangenkruid. Deze Boraginaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Slangenkruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Echium vulgare 'Blue Bedder'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Slangenkruid Wetenschappelijke naam: Echium vulgare 'Blue Bedder' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Echium Familie: Boraginaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!