Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Selderij, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant:
Zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Deze eenjarige plant verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Ook geschikt voor potten en bloembakken. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Selderij.

Ben je op zoek naar Apium graveolens? De Apium graveolens is ook wel bekend als Selderij. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Selderij is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Apium graveolens? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Selderij Wetenschappelijke naam: Apium graveolens Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Apium Familie: Apiaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!