Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Grote leeuwenbek, familie van de Scrophulariaceae. De bloemkleur is licht roze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Ook bruikbaar in potten en bloembakken. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Grote leeuwenbek.

Ben je op zoek naar Antirrhinum majus 'Coronette Pink'? De Antirrhinum majus 'Coronette Pink' is ook wel bekend als Grote leeuwenbek. Deze Scrophulariaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Grote leeuwenbek is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Antirrhinum majus 'Coronette Pink'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Grote leeuwenbek Wetenschappelijke naam: Antirrhinum majus 'Coronette Pink' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Antirrhinum Familie: Scrophulariaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!