Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Grove den, familie van de Pinaceae. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze conifeer is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Heeft een decoratieve vorm. Is slecht verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een matig voedselrijke, droge tot vochthoudende, zandige bodem. Heeft een voorkeur voor neutrale tot basische grond (ph = 7 - 9). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is, vanwege oppervlakkige worteling of grote vocht-/voedingopname, lastig met vaste planten te combineren.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Grove den.

Ben je op zoek naar Pinus sylvestris 'Globosa Viridis'? De Pinus sylvestris 'Globosa Viridis' is ook wel bekend als Grove den. Deze Pinaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 100 centimeter. De Grove den is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Pinus sylvestris 'Globosa Viridis'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Grove den Wetenschappelijke naam: Pinus sylvestris 'Globosa Viridis' Type plant: Conifeer
  • Geslacht: Pinus Familie: Pinaceae Bladkleur: Groen
  • Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon
  • Wintergroen: Ja Zuurgraad grond: Neutraal tot basisch Hoogte in CM: 100
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!