Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Japanse larix, familie van de Pinaceae. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze conifeer is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Dwergstruik, heeft een decoratieve vorm. Is slecht verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochthoudende tot vochtige, zandige bodem. Heeft een voorkeur voor zure tot neutrale grond (pH = 4.5 - 7). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met planten voor een 'open plaats'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Japanse larix.

Ben je op zoek naar Larix kaempferi 'Nana'? De Larix kaempferi 'Nana' is ook wel bekend als Japanse larix. Deze Pinaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Japanse larix is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Larix kaempferi 'Nana'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Japanse larix Wetenschappelijke naam: Larix kaempferi 'Nana' Type plant: Conifeer
  • Geslacht: Larix Familie: Pinaceae Bladkleur: Groen
  • Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon
  • Wintergroen: Nee Zuurgraad grond: Zuur tot neutraal Hoogte in CM: 50
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!