Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kaukasische zilverspar, familie van de Pinaceae. De bladeren zijn donkergroen. De volwassen hoogte van deze conifeer is ca. 3000 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Heeft een decoratieve vorm. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem. Dus bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren. Later alleen nog maar met 'bosrand' en 'bosplanten'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kaukasische zilverspar.

Ben je op zoek naar Abies nordmanniana? De Abies nordmanniana is ook wel bekend als Kaukasische zilverspar. Deze Pinaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 3000 centimeter. De Kaukasische zilverspar is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Abies nordmanniana? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kaukasische zilverspar Wetenschappelijke naam: Abies nordmanniana Type plant: Conifeer
  • Geslacht: Abies Familie: Pinaceae Bladkleur: Groen
  • Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon
  • Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 3000 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!