Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Koreaanse zilverspar, familie van de Pinaceae. De bladeren zijn glanzend groen. De volwassen hoogte van deze conifeer is ca. 1500 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. Heeft een decoratieve vorm. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem. Dus bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Koreaanse zilverspar.

Ben je op zoek naar Abies koreana? De Abies koreana is ook wel bekend als Koreaanse zilverspar. Deze Pinaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 1500 centimeter. De Koreaanse zilverspar is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Abies koreana? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Koreaanse zilverspar Wetenschappelijke naam: Abies koreana Type plant: Conifeer
  • Geslacht: Abies Familie: Pinaceae Bladkleur: Groen
  • Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon
  • Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 1500 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!