Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Appel, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is rozewit en de bloeitijd is van ca. mei. De bladeren zijn glazendgroen. De volwassen hoogte van deze kleine boom is ca. 400 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Met opvallende vruchten. Helderrood Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een soortrijke aanplant.
Bijvoorbeeld voor aanplant in windbeschutte (stads)tuinen en openbaar groen. Deze plant slaat vrij traag aan. Vraagt een vochthoudende tot vochtige, humusrijke grond met een neutrale tot basische zuurgraad (pH = 7 - 9). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Bij voorkeur uit de middagzon. Deze plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren. Later alleen nog maar met 'bosrand' en 'bosplanten'.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Appel.

Ben je op zoek naar Malus 'Red Sentinel'? De Malus 'Red Sentinel' is ook wel bekend als Appel. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 400 centimeter. De Appel is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Malus 'Red Sentinel'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Appel Wetenschappelijke naam: Malus 'Red Sentinel' Type plant: Boom
  • Geslacht: Malus Familie: Rosaceae Bloemkleur: Roze, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Neutraal tot basisch Hoogte in CM: 400 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!