Maatregelen ivm coronavirus (COVID-19)

Maatregelen ivm coronavirus (COVID-19)

Update 17 maart 2020

BELANGRIJK BERICHT

Beste klanten,

Omwille van de verstrengde maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad zonet gecommuniceerd heeft, zullen wij de komende weken ook onze deuren sluiten. Zo willen we, samen met jullie, de strijd aangaan tegen corona en er alles aan doen om de verspreiding van dit virus zo snel en zo goed mogelijk in te dijken. 

Ook al kunnen we jullie niet meer verwelkomen in onze winkels, we blijven steeds voor jullie klaarstaan. Via www.rijmenants.be, Facebook, Instagram of via e-mail

Leveringen die reeds stonden ingepland zullen nog steeds doorgaan. We beloven hierbij steeds voldoende afstand te bewaren en de hygiënemaatregelen te respecteren. 

Onze winkels zijn morgen (woensdag 18 maart) nog tot 12 uur geopend. Daarna sluiten wij tijdelijk de deuren. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen in onze winkels!

Alle geplande evenementen tot en met 5 april worden voorlopig uitgesteld of geannuleerd. Deelnemers van de workshops worden persoonlijk verwittigd.

Uiteraard blijven wij de adviezen op de voet volgen en ondernemen wij opnieuw actie zodra de situatie verandert. We communiceren alle updates zo snel mogelijk via onze website en sociale media

Bedankt voor je begrip.

Team Rijmenants

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!