Onze veiligheidsmaatregelen

Onze veiligheidsmaatregelen

Update 09/06/2021

Beste klanten,

Wij volgen de richtlijnen van het Overlegcomité steeds op de voet. 

We stellen alles in het werk om een veilige winkelomgeving te creëren voor iedereen, zowel klanten als medewerkers. Dit is onze hoogste prioriteit. Welke stappen wij hiervoor ondernemen lees je onderaan.

Wij vragen dan ook om de veiligheidsmaatregelen te respecteren en steeds minstens 1,5 meter afstand te houden van andere klanten en onze medewerkers. Ook op de parking.

Zorg voor jezelf en elkaar. En geniet tussendoor van het mooie weer!

CORONAMAATREGELEN WINKEL

  • Het dragen van een mondmasker verplicht in alle winkels en op publiek domein, dus ook op onze parking. Ben je je mondmasker vergeten? Dan kan je bij ons eentje kopen.
  • Vermijd drukke winkelmomenten. Doorgaans is het op weekdagen en in de voormiddag rustiger.
  • Je kan je kar bij aankomst ontsmetten met een ontsmettingsdoekje.
  • In de hal en verspreid doorheen de winkels staan zuilen met ontsmettingsmiddel. Ontsmet je handen regelmatig.
  • Probeer het risico op besmetting te verminderen en raak enkel producten aan die je nodig hebt en meeneemt. Leg alsjeblief geen producten terug.
  • De kassa’s zijn voorzien van een beschermende afscheidingswand. Wacht geduldig je beurt af achter de voorziene strepen op de vloer.
  • Voorlopig vinden er geen demo's of workshops plaats.

Ondanks deze moeilijke periode proberen we jouw winkelbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. We begrijpen dat het van iedereen een aanpassing zal vragen om deze maatregelen te respecteren maar hopen dat dit vlot zal lopen. We willen jullie alvast bedanken voor het begrip.

Team Rijmenants

Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!