Tuinplezier met de Boeboeks!

Tuinplezier met de Boeboeks!

Haboe! Wij zijn de Boeboeks en wij houden van tuinieren! Jij ook? Verzamel dan de 42 inspirerende plaatjes voor het boek "Tuinplezier met de Boeboeks". Een verhalenboek vol tuininspiratie. 
 

Verzamel de ontbrekende stickers

Vul het stickerboek verder aan met de 42 ontbrekende stickers en ontdek de tips van Piepel en Soeza. De stickers zijn exclusief te verkrijgen bij de deelnemende Vlaamse tuincentra en bloemenwinkels, dus ook bij ons! Je krijgt bij elke aankoopschijf van € 10 een gratis stickerzakje. Wie de 42 stickers verzamelt, heeft een volledig verhalenboek met tuintips op kindermaat! Het boek zelf kost amper € 2,50.

Wie zijn de boeboeks?

Boeboekskeutels Piepel en Soeza nemen kinderen mee op verkenning door hun tuin. Ze helpen de plantjes in de moestuin water geven, leren op welke bloemen vlinders en bijen dol zijn en hoe ze slakken kunnen afschrikken. Samen planten ze bloemen, duiken ze de vijver in en leren ze planten kennen.

Voor wie is het boek geschikt?

Het boek is geschikt voor alle kinderen van de lagere school. Speciaal voor de kinderen en hun ouders voegt Bonkel Groezel bij elk thema enkele praktische doe-tips toe. Zo kunnen de jonge tuiniers zelf aan de slag. Ontdek het boek en verzamel de stickers vanaf 21 maart tot en met 21 juni!

Tags:
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!